Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sezóna plavek se pomalu blíží. Alex Mynářová, novinářka a manželka prezidentského kancléře Vratislava Mynáře, má krásnou postavu, ale jak Super.cz přiznala, i ona na sobě před létem začíná pracovat víc.

"Zatím máme v plánu jen dva týdny v Chorvatsku v srpnu, jinak nic konkrétního. Příprava do plavek být musí, vždycky jsem ji měla. Postavu nemám zadarmo, v každém těhotenství jsem přibrala třicet kilo, to nebyl hezký pohled. Snažím se teď dost omezovat sladké," řekla Super.cz Mynářová na dětském dni v Ústavu pro péči o matku a dítě v pražském Podolí.

Alex je maminkou dvou synů Vratislava a Viktora. Zhubnout po každém těhotenství pro ni nebylo lehké. "Ze začátku to šlo snadno, ale pak už jsem zapojila i výživového poradce a radila jsem se. Ale samozřejmě děti za to stály," usmívá se.

Dalšího potomka s manželem neplánují. "Kdyby mi ho někdo přinesl už narozené, asi bych se tomu nebránila. Ale měla bych velký strach, kdybych ho měla mít sama. V prvním těhotenství jsem měla velké problémy, měla bych obavy," uvedla Alex.

"Už v prvním těhotenství jsem měla problémy a v 25. týdnu mi hrozil předčasný porod. Ale nakonec se to podařilo zvrátit. Pak mě potkala ještě jedna smutná událost, kdy jsem přišla o dceru na konci 5. měsíce těhotenství," svěřila moderátorka, která spolupracuje s nadačním fondem pro předčasně narozené děti a jejich rodiny.

Reklama

Další články

Načítám