Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, aby se zúčastnil světové soutěže krásy Man of the World, čekal skoro tři roky. Těsně před odletem to ale Muž roku 2019 Vojtěch Urban vzdal a místo něj odjel náhradník, finalista loňského ročníku Petr Kinský.

Byli jsme opravdu v šoku, když jsme Vojtu potkali na setkání letošních finalistů. "Je pravda, že jsem měl odletět předevčírem. Připravoval jsem se, natáčel co nejkreativnější medailonek. Ale přišla velmi zajímavá pracovní nabídka, kterou jsem zvažoval, a nakonec se rozhodl takhle. Ostatně uvidíte na podzim v televizi, zda moje rozhodnutí bylo správné," řekl Super.cz a v našem videu doplnil podrobnosti.

"Když došlo na lámání chleba, zůstat v Praze pro mě bylo důležitější. Musel jsem to rozseknout asi tři týdny zpátky a musím říct, že bylo docela těžké najít náhradníka, protože řada kluků už na světové soutěži byla nebo se tam chystá," vysvětlil.

Kinskému prý pobyt na Filipínách bude trochu závidět, ale ne zas tak moc. "Těšil jsem se tam, říkal jsem si, že to spojím i s dovolenou na další dva nebo tři týdny. Ale koukal jsem, že je tam teď stejně období dešťů," smál se Vojta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám