Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A máme tady novou várku největších krasavců, kteří prošli přísným výběrem, aby se dostali do finále soutěže Muž roku. "Přihlásilo se téměř devět set pánů, na casting pak prošly vyšší desítky až stovka," uvedl prezident soutěže David Novotný.

V tomto ročníku se do finále rozhodně nedostali pouze fitness trenéři, i když mladí muži samozřejmě museli splnit předpoklad, aby měli vypracovanou postavu. "Dbali jsme na to, aby byl každý finalista jiného vzhledu. Máme tady pokrývače, učitele nebo kadeřníka. Jsou tam opravdu zajímavé profese," míní Novotný.

Jak už je u něj zvykem, rozmanitost se týká i původu finálové dvanáctky. Letos mezi nimi najdeme mladíky, jejichž kořeny jsou ve Vietnamu nebo v Nigérii.

U některých prý byl postup do finále na hraně, ale připomínky z castingu respektovali. "Řada kluků vyrýsovala těla, začali se také učit anglicky, i když už nemáme povinný test. Nicméně polovina z nich bude vyslána na světové soutěže, takže musejí počítat s tím, že se jinak než anglicky nedomluví," uzavřel prezident soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám