Hlavní obsah
Článek

Videa na internetu proslavila například Justina Biebera a jak se zdá, server Youtube má na svědomí další objev. Je jím úžasně bezprostřední osmiletá Sophia Grace, která spolu se svou sestřenicí Rosie loni zářila v růžových šatičkách na internetu s videem, kde zpívá hit zpěvačky Nicki Minaj Super Bass. Její perfektní výkon se stal rázem virálním videem, které si lidé posílali přes sociální sítě. Dodnes jej zhlédlo více než 30 miliónů lidí po celém světě. Malé princezny se staly natolik populární, že dokonce dostaly za úkol během letošního předávání cen Grammy udělat rozhovory s celebritami v zákulisí.

Sestřenice Sophia Grace (8) a Rosie McClelland (5) pocházející z anglického Essexu se nelehlého úkolu ujaly se ctí a z červeného koberce dodávaly interview do televizní show Ellen DeGeneres. Právě v této show se v říjnu minulého roku roztomilé slečny setkaly i se svým idolem Nicki Minaj a především tmavovláska Sophia byla radostí bez sebe.

Na Grammy se obě dívky chovaly jako velké profesionálky, které se ve zlatých šatičkách s nápisem Ellen a zlatou korunkou na hlavě nadšeně vybavovaly se známými tvářemi. Na rozhovor s nimi se těšili například Katy Perry, Rihanna, Fergie, Paris Hilton, Taylor Swift, Flo Rida nebo Adam Levine z Maroon 5 a mnozí z nich přidali i objetí.

Reklama

Další články

Načítám