Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá americká lyžařská hvězda Lindsey Vonn sice pověsila sport na profesionální úrovni na hřebík už před třemi lety, ale díky jejímu půvabu, oblibě u veřejnosti a síle osobnosti na ni média ani dnes nezapomínají. Není proto divu, že si ji vyhlédli fotografové i během jejího víkendového pobytu na Miami Beach, kde se svým přítelem Diegem Osoriem strávila příjemné chvíle plavbou na lodi po oceánu.

Na Floridu se vydal pár společně s několika přáteli, s nimiž byli poblíž slavné pláže spatřeni v neděli. Na plavbu jen ve dvou, ovšem s jejich psími kamarády, si ale čas udělali také. Půvabná blondýnka, která svého času prožívala lásku s golfistou Tigerem Woodsem, má už přes rok oči jen pro svého španělského přítele. Ten jí dokázal vyléčit bolavé srdce po rozpadu tříletého vztahu s kanadským hokejistou P. K. Subbanem (32), s nímž byla dokonce zasnoubená.

Už v pondělí se ovšem blýskla v rafinovaně střižených černých šatech na premiéře snímku Jurský svět: Nadvláda v hollywoodském TCL Chinese Theatre, kam vyrazila tentokrát sama.

Držitelka zlaté medaile ze Zimních olympijských her ve Vancouveru z roku 2010 tak snad konečně najde u pohledného tmavovlasého herce vytoužené štěstí. Dosud se jí totiž ve vztazích spíš vyhýbalo. Nevyšlo jí to s lyžařem Thomasem Vonnem, s nímž strávila čtyři roky v manželství, ani se zmiňovaným Tigerem Woodsem či kanadským hercem Alexanderem Ludwigem. Nevalně skončil vztah i s hráčem amerického fotbalu Kenanem Smithem, s nímž strávila rok.

Reklama

Další články

Načítám