Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski (32) se rozhodla oslavit své jednatřicáté narozeniny v kruhu svých kamarádek. Brunetka, již proslavil nahatý klip k písni Blurred Lines od Robina Thickeho, vyrazila s partičkou do Mexika, kde si holky užívaly relax a koupačku na pláži v celebritami oblíbeném letovisku Tulum.

Maminka ročního synka Sylvestera tak pro tentokrát upozadila manžela Sebastiana Beara-McClarda, jejich malého chlapce i rodinného domácího mazlíčka a oslavu pojala jako ryze dámskou jízdu.

Jak už je jejím zvykem, vybírá si zásadně bikiny, kde jsou jen šňůrky a minimum látky. Aktuálně to u ní vyhrála variace s leopardím potiskem, kterou doplnila ještě o sexy řetízek okolo pasu.

Ratajkowski platí za módní ikonu a je tváří řady známých značek jako DKNY, Kerastase nebo Paco Rabanne. Kromě modelingu a herectví, v němž debutovala odvážnou rolí ve snímku Zmizelá s Benem Affleckem, se věnuje i psaní komentářů a esejí do nejrůznějších magazínů. Díky svým povětšinou velmi odhaleným snímkům, kde dává na odiv své přírodní křivky, ji jen na Instagramu sleduje přes 29 miliónů lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám