Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od dob, kdy v Přátelích ztvárnil malého Bena, syna Rosse, Cole Sprouse (29) opravdu povyrostl. Dnes je jednou z hlavních hvězd populárního netflixového seriálu Riverdale a na Instagramu ho sleduje skoro 36 milionů lidí.

Sledující teď odrovnal vtipným selfie, na němž zapózoval nahý a v zrcadle za sebou nechal vyniknout svůj holý zadek. „Dobré ráno mému PR týmu!“ popsal snímek sarkasticky.

Do kolen šli v komentářích i jeho kolegové a kolegyně z Riverdale a lajků se dočkal snad od všech slavných osobností. Cole obvykle není na sociálních sítích tolik sdílný, možná i proto jeho selfíčko tak pobavilo.

„Lidé, kteří sdílejí osobní věci na sítích, mě upřímně děsí,“ přiznal minulý týden magazínu Interview. „Jsem skálopevně přesvědčený, že vše, co je sdílené na sociálních sítích, je hrané. Ten druh lidí, který je ochoten předstírat ve všech aspektech života, je děsivý,“ myslí si herec.

V době sociálních sítí považuje Sprouse soukromí za privilegium a stejný přístup cení i u svých partnerek.

Herec aktuálně randí s modelkou Ari Fournier, kterou poprvé vyvedl do společnosti koncem března. Zavítali spolu na premiéru snímku od HBO Za sny až na Mars, ve kterém ztvárnil hlavní roli.

Předtím byl Cole léta ve vztahu s kolegyní z Riverdale Lili Reinhart. Poté, co ztvárňovali milence v seriálu, to dali v soukromí dohromady v roce 2017, vztah ale potvrdili až o rok později. Fanoušci netflixové senzace jim lásku děsně přáli, v roce 2020 nicméně mladé hvězdy ohlásily rozchod.

Reklama

Další články

Načítám