Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už pár let, co vyšel najevo její rozchod s herečkou Ashley Benson. A od té doby se Cara Delevingne (31) s novou láskou po boku neobjevila, i když ne že by někdy byla ohledně svého soukromí zvlášť sdílná. Zdá se ale, že je zase zamilovaná až po uši.

Modelka vyrazila do italského Portofina, kde fotí kampaň pro značku Dior. Stíhá ale i relaxovat s přáteli a fotografové ji zachytili, jak si vyměňuje něžnosti s hudebnicí Minke, jejíž skutečné jméno je Leah Mason.

S tou si Cara užívala i krásy Benátek a o den později je v dovolenkovém ráji celebrit zvěčnili při vášnivém polibku, čímž románek prakticky potvrdily.

Minke pochází z Londýna a muzice se začala věnovat už jako náctiletá. Svůj debutový singl Gold Angel vydala v roce 2017. O dva roky později jí pak vyšlo album Tearoom.

„Měla jsem tu čest spolupracovat se spoustou úžasných, kreativních žen, které mi pomohly a inspirovaly mě,“ nechala se tehdy slyšet.

Co se týče Cary, ta se nyní blýskne v druhé řadě seriálu Jen vraždy v budově, kterou uvede streamovací síť Hulu 28. června. Delevingne v ní ztvární známost Seleny Gomez. Se zpěvačkou se zná a přátelí roky a spolupracovala s ní už v začátcích své modelingové kariéry.

Reklama

Další články

Načítám