Hlavní obsah
Článek

Po mnoha vážných i méně vážných vztazích zřejmě našla svého pana božského... Talentovaná britská zpěvačka s kosovskými kořeny Rita Ora (33) si prý již brzy vezme svého partnera Taiku Waititiho za muže. O patnáct let starší novozélandský filmař k tomu nepotřeboval ani pokleknout na kolena se závratně drahým diamantovým prstenem v ruce...

Populární umělkyně, která milióny fanoušků na Instagramu nepřestává fascinovat svou sexy figurou v miniaturních bikinách, tak své tělo i duši odevzdá pohlednému exoticky vyhlížejícímu režisérovi. Randí spolu od loňského března, kdy se poznali v Austrálii.

Podle zdroje z okolí páru se bude jednat o komorní obřad někde v zahraničí. Později se má ovšem uskutečnit pořádná party se všemi prominentními přáteli v Londýně.

„Nepotřebovali žádný prsten nebo si na plánování svatby dělat reklamu. Prostě si jen byli bližší a bližší, a nakonec téměř současně řekli, že si toho druhého chtějí vzít,“ prozradil zdroj.

Zatímco Waititi má za sebou již jedno nezdařené manželství s producentkou Chelsea Winstanley, Ora se zatím až ke svatbě s nikým nedostala. Zkušeností má ovšem více než dost. V počátcích kariéry randila s Bruno Marsem, později například s Robem Kardashianem, rappery Drakem či ASAP Rockym, Calvinem Harrisem, Travisem Barkerem, Louisem Hamiltonem či údajně i s Justinem Bieberem nebo Carou Delevingne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám