Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Johnny Depp (60) si založil tiktokový účet a fanoušci, kterých je nyní už necelých 8 milionů, s napětím očekávali jeho první post. Věnoval ho poděkování všem „nejcennějším, věrným a neochvějným podporovatelům“, kteří za ním stáli v době soudního sporu s exmanželkou Amber Heard (38).

„Byli jsme v tom všem spolu, všechno jsme to společně viděli. Prošli jsme stejnou cestu a udělali správnou věc. To všechno, protože vám na tom záleželo. A teď spolu můžeme udělat krok dopředu. Jste, jako jste vždy byli, moji zaměstnavatelé a zas a znovu nevím, jak jinak poděkovat, než říct děkuji. Takže vám děkuji. S láskou a úctou JD,“ uvedl herec ke krátkému videu.

Na to konto se vzápětí ozvala Heard, která cítila potřebu reagovat na exmanželova slova o tom, že může jít dál. „Johnny Depp řekl, že se posouvá dopředu, zato ženská práva dělají skok vzad,“ uvedla v narážce na prohraný soudní spor.

Heard se v článku pro Washington Post v roce 2018 označila za oběť násilí, a ačkoli v textu nejmenovala přímo Deppa, herec ji za její vyjádření hnal k soudu za pomluvu. A ten mu dal za pravdu.

„Porota uznává Amber Heard vinnou z toho, že názorový text, který napsala, byl skutečně o Johnnym Deppovi,“ uvedla porota s tím, že informace v článku uvedené byly podle jejího názoru lživé.

Oběma pak udělila peněžité tresty. Herečka má svému ex zaplatit 10,4 milionu dolarů, on jí dva miliony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám