Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a režisérka Sabina Remundová (51) si na nabídky rolí nemusí stěžovat. Zvlášť v posledních měsících dostává jednu roli za druhou. Nedávno například excelovala v seriálu Kukačky a nemá nouzi ani o divadelní role.

„Vzpomínám si přesně na jeden casting, na který jsem si poměrně nedávno vzala, v takovém rozpustilém okamžiku, náušnice s peřím a celá ta zkouška byla tak trochu na nic, taky jsem tu roli nedostala, bylo to takové nevydařené. Ale já jsem většinu rolí dostala bez castingu, takže nejsem castingový typ, říká vděčně Sabina pro Super.cz a je jasné, že to jí může závidět kdejaká herečka.

Sympatická dcera Ivy Janžurové (82) je sama dvojnásobnou matkou. Má syna Vincenta a dceru Adinu. Syn zatím po herectví netouží, dcera ale začíná natáčet film, kde bude hrát Sabinino mladší já.

„Má asi tři natáčecí dny, hraje mě jako mladou. Udělalo jí to obrovskou radost, psala mi smsku, že je to sen,“ dodává pyšně Sabina Remundová pro Super.cz

Herečka si s námi povídala po premiéře hry Lovci bobrů na letní scéně Studia DVA na pražském Výstavišti. Podpořit ji přišla i maminka Iva Janžurová, se kterou, jak nám sama prozradila, má úžasný vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám