Hlavní obsah
Článek

Seriálový herec Štěpán Benoni (39) na sobě za poslední měsíce hodně zamakal, a tak není divu, že během premiéry představení Lovci bobrů na letní scéně divadla Studio DVA na pražském Výstavišti dával divačkám na odiv své svaly.

„Dřív jsem cvičil hodně, pak jsem se na to na pár let vykašlal, a tak jsem se nějak zajímavě vykydnul, a to se mi nehodilo. Začal jsem v lednu a je to o tom, že se snažím dodržovat nějaký jídelníček, což je pro mě nejtěžší,“ přiznal Super.cz s úsměvem.

Herec má také svého trenéra, se kterým chodí třikrát týdně do posilovny, a dvakrát týdně cvičí sám. Do toho všeho ještě chodí třikrát týdně běhat a samozřejmě přestal pít alkohol, tedy kromě neděle, kdy má prý výjimku.

„Patří k tomu dieta a ten alkohol je to nejhorší, co člověk opravdu nemůže. Když si dáte pivo, tak je to to samé, jako kdybyste do sebe nacpali dort,“ doplnil.

Benoni se stále věnuje i takzvané „Murphyho výzvě,“ která byla dříve určená pouze pro vojáky. Je to náročné cvičení, kdy musíte uběhnout jednu míli, dát sto přítahů na hrazdě, dvě stě kliků, tři sta dřepů, a pak znovu uběhnout jednu míli. Vše s desetikilovou vestou, kterou máte po celou dobu na sobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám