Hlavní obsah
Článek

Americká modelka a zpěvačka Amanda Lepore se po delší době opět objevila ve společnosti. Vybrala si k tomu prezentaci svého vlastního mléčného koktejlu v newyorském Burgerology, kde se nápoj s jejím jménem bude podávat. Čtyřiapadesátiletá transgender umělkyně dorazila na ochutnávku v průsvitném červeném modelu, který byl ovšem na její poměry ještě hodně zahalující.

Amanda, jež se narodila jako Armand, si velmi brzy uvědomila, že je chlapcem pouze tělem, ne duší. Již v devatenácti dokončila svou transformaci, když se jí splnil sen o operativní přeměně pohlaví.

U toho ale rozhodně nezůstalo a Amanda se stala na úpravách zevnějšku závislou. Plastických operací a nejrůznějších zákroků podstoupila tolik, že je přesvědčena, že má nejdražší tělo na světě.

Lepore navzdory nepříliš valným úspěchům na poli hudby i v jiných sférách patří u LGBTQ+ komunity mezi ikony, a to nejen v rodných Spojených státech. Její vystoupení jsou legendární a mezi její nejlepší přátele patří fotograf David LaChapelle či Pamela Anderson.

Reklama

Další články

Načítám