Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle vypadá na hodně příjemný dýchánek v silné sestavě... Letití přátelé George Clooney (62) se ženou Amal (46) a Cindy Crawford (58) s manželem Rande Gerberem (60) vyrazili soukromým letadlem na jih Francie, kde si zřejmě hodlají užít několik společných dní.

Fotograf čtveřici zachytil při přistání a výstupu z letadla. U sestupu na pevninu se trochu potrápila bývalá topmodelka, když si vítr pohrál s jejími vlasy tak divoce, že neviděla na schůdky před sebou. Všichni se pak odebrali k přistavenému automobilu, který je odvezl neznámo kam...

Clooney se přátelí se Cindy a jejím manželem dlouhá léta, často spolu trávili dovolené na jachtách nebo si doma v Los Angeles jen tak zajdou na večeři či společenskou akci. V roce 2018 například Cindy vyrazila ve společnosti obou pohledných pánů na halloweenskou party. Zatímco George a Rande byli v kostýmech pilotů, Cindy jim sekundovala jako sexy letuška.

Herec s dvojicí seznámil i svou předešlou přítelkyni Elisabettu Canalis, s níž podnikli v roce 2009 výlet na motorkách po Itálii okolo jezera Como.

Reklama

Další články

Načítám