Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trochu bronzu se na poslední chvíli před plánovaným natáčením reklamy pro Michaela Baye snažila nachytat namibijská modelka Behati Prinsloo (22). Ve středu byla spatřena na pláži v Miami s přáteli. Pohledem na její bezchybnou postavu se jistě kochala spousta mužů kolem a možná také čekali, zda díky rozvázaným šňůrkám nepovolí její horní díl plavek. Krásná modelka, jež je andílkem Victoria’s Secret, si však své přednosti bedlivě hlídala.

Prinsloo, jež se narodila Kapském městě, se ve dvou letech přestěhovala do Namibie, jelikož její otec z této země pochází. Do Jihoafrické republiky se však i nadále vracela a právě v jednom z tamních supermarketů ji objevil fotograf, který se doptával, zda nepracuje jako modelka. Prinsloo o několik dní později navštívila agenturu a v tu chvíli odstartovala její kariéra.

Následovalo sepsání smlouvy s agenturou Storm Model Management. Od té doby Behati pracovala pro značky jako Adore, Chanel, Hugo Boss, Marc Jacobs, Nina Ricci, Prada, Vera Wang, Versace, DKNY, Gap a řadu dalších. V roce 2008 se stala andílkem Victoria’s Secret a na webu models.com si drží 13. příčku mezi nejvíce sexy modelkami součanosti.

Reklama

Další články

Načítám