Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Johnny Depp (60) si po vyhraném soudním sporu s exmanželkou Amber Heard (38) udělal radost novým profilem na TikToku. Ačkoli zatím nevložil jediný post, už teď (v době publikace článku) má víc než 3,2 milionu followerů. „Příležitostný Thespian“, popsal sám sebe v profilu. Jde o označení humanoidního robota.

V souvislosti s Deppem se nyní mluví o velkém comebacku a založení sociální sítě jako o jednom z možných kroků k němu. Kariéru slavného piráta z Karibiku zbrzdily soudní pře s exmanželkou Amber Heard. Po posledním soudu, který dopadl v Deppův prospěch, však fanoušci věří, že herec brzy profesně naváže tam, kde přestal.

Ostře sledovaná kauza skončila minulý týden a porota ve většině rozhodla ve prospěch herce. Oč šlo?

Heard manžela v článku z roku 2018 ve Washington Post nepřímo obvinila z násilí, herec ji následně z pomluvy. Po šesti týdnech výslechů svědků nakonec Depp zvítězil.

„Porota uznává Amber Heard vinnou z toho, že názorový text, který napsala, byl skutečně o Johnnym Deppovi,“ uvedla porota s tím, že informace v článku uvedené byly podle jejího názoru lživé.

Herečce následně uložila trest zaplatit odškodné ve výši 15 milionů dolarů, sumu soud poté snížil kvůli zákonům ve státě Virginia na 10,4 milionu dolarů. Soud zároveň herci uložil povinnost zaplatit exmanželce náhradu škody ve výši dvou milionů dolarů (z požadovaných 100 milionů).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám