Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý idol mužských srdcí Pamela Anderson (56) je zkrátka exhibicionistka každým coulem, a tak byla ve svém živlu, když si na ni fanoušci počkali před divadlem Ambassador v New Yorku. Slavná blondýnka poslední týdny zářila na Broadwayi v muzikálu Chicago a v neděli odehrála své finální představení.

Přízeň fanoušků si tak hodlala maximálně vychutnat, ochotně se podepisovala a s obrovskou kyticí bílých růží v náručí měla co dělat, aby všem vyšla vstříc. Není divu, že si ani nevšimla, že ji pozlobil hluboký výstřih jejích krásných bílých šatů, v nichž by si klidně mohla střihnout i příští svatbu. Což by byla její sedmá v pořadí.

Pam si tak mohla poprvé v životě vyzkoušet své herecké dovednosti před živým publikem na divadelních prknech. A jako představitelka Roxie Hart to byla role hned ústřední. Necháme se překvapit, jestli se na Broadwayi zabydlí a nakonec se z divošky z Playboye stane uznávaná divadelní herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám