Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní hvězda Teddi Mellencamp (40), známá z reality show Paničky z Beverly Hills, to po udílení cen MTV Movie & TV Awards ošklivě schytala od haterů.

Na akci vyrazila v růžových mini šatech, v nichž vynikla její celulitida. A to zjevně někteří neskousli. Podle internetových trollů si měla obléknout něco jiného a nevystavovat celulitidu na odiv.

Teddi si hejty nenechala líbit a od plic na ně zareagovala. „Hádejte co? Jsem na svou celulitidu pyšná a má ji většina lidí. Taková je realita, smiřte se s tím. Tvrdě makám na svém fyzickém i duševním zdraví a abych se ve svém těle cítila dobře,“ ohradila se.

V komentářích pod svým instagramovým příspěvkem se dočkala podpory od mnoha fanynek, ale i kolegyň z Paniček. Bohužel to ale není poprvé, co si ji vzali hateři na paškál.

Před dvěma roky poprosila sledující, aby přestali komentovat její strie s tím, že není dobré srovnávat svá těla s jinými a ona je s tím svým a všemi jeho nedokonalostmi smířená.

Reklama

Další články

Načítám