Hlavní obsah
Článek

Jedné z nejznámějších topmodelek všech dob Cindy Crawford (45) se nelíbí, že se její dcera Kaia vydala v jejích šlépějích a pouští se do modelingu. Přestože má za sebou první velké focení a kampaň, a to rovnou pro slavný italský módní dům Versace, je jí pouhých deset let. Právě to Cindy vnímá jako nemyslitelné a říká, že je na tuto drsnou branži její dcera příliš mladá.

Nestárnoucí módní ikona prý dceři dovolí začít až v sedmnácti. To je však pro start v modelingu v dnešní době trochu pozdě. Nechá se starostlivá maminka přeci jen obměkčit a povolí Kaie, která vypadá jako kopie své maminky v mladším vydání, aby se přeci jen mohla do velkého světa módy vydat o něco dřív?

Je to totiž teprve měsíc, co roztomilá Kaia fotila pro Versace a pravdou je, že jako dětské oblečení se její minisukýnka a kožená bunda zrovna nejevily, i když se jednalo o mladou módu. Tyto modely budou v prodeji například v sortimentu dětského oblečení v butiku Young Versace v Miláně. Kaia však byla spíš výjimkou, obvykle se pro tuto kampaň fotí děti od 12 let.

Desetiletá tmavovláska má však všechny předpoklady k tomu stát se modelkou, jelikož nejen maminka Cindy, ale i její otec Rande Gerber je bývalým úspěšným modelem. Crawford, jež byla objevena pro módní průmysl ve svých 16 letech, je však ráda, že i samotná Kaia souhlasí, že je na kariéru příliš brzy.

Reklama

Další články

Načítám