Hlavní obsah
Článek

Je to velký fešák, je mu 33 let a od září bude hvězdou připravovaného seriálu televize Prima Dobré zprávy. O herci Václavu Šandovi ještě hodně uslyšíme. Že by po Marku Lamborovi měly divačky nový idol?

"Moje role není lamač dívčích srdcí, myslím, že se mi to nestane. Není to milovník a divačky se zamilovávají zejména do milovníků," řekl Super.cz Šanda.

Doposud se věnoval hlavně divadlu, točil pro Českou televizi. "Mám cestu postupnou. Po DAMU jsem naskočil do divadla v Mladé Boleslavi, pak jsem přestoupil do Činoherního klubu, kde hraji asi v sedmi inscenacích, většinou v režii Ondry Sokola. Divadlu jsem byl věrný dlouho," popsal Václav.

"Nedávno jsem dotočil televizní film s panem Preissem, přes léto budu točit pro Českou televizi minisérii s Terezou Kopáčovou. Jsem moc rád, že nabídka z Primy přišla," usmívá se herec, který je bohužel pro dámy v tuto chvíli zadaný.

"Jsem zadaný, dlouho a šťastně. Ženatý nejsem," dodal na křtu knihy Haliny Pawlowské Zájezd snů. "S Halinou se známe léta. Scházíme se a setkáváme se," dodal.

Reklama

Další články

Načítám