Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Ujfaluši pořizuje pro sebe a krásnou Anetu Vignerovou (36) v Praze hnízdečko lásky. I když fotbalista žije v Turecku, kde kope za Galatasaray Istanbul a společný čas s Anetou tráví především tam, chtějí mít i v Praze domov.

Ujfaluši podle informací Super.cz koupil nádherný byt v pražských Hrdlořezích, v jednom z nejluxusnějších a nejdražších komplexů u nás. A bude mít i skvělé sousedy. Byt koupil přímo vedle Radka Štěpánka s Nikol Vaidišovou. Ti zatím stále bydlí v pražské Michli, ale už brzy je čeká stěhování.

Koncem loňského roku v komplexu v Hrdlořezích koupili mezonetový byt 4 + kk s terasou. Komplex sedmi pětipodlažních domů v uzavřeném areálu má exkluzivní architekturu a dokonce získal v Praze 9 ocenění Realitní projekt roku 2011. A stejně luxusní byt za více jak deset miliónů korun budou obývat také Ujfaluši s Vignerovou.

"Jak jste se to dozvěli? Tomáš si byt opravdu koupil. Pokud mě požádá, abychom ho společně vybavovali, tak to samozřejmě ráda udělám," řekla Super.cz Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám