Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šílený strach kvůli zdraví dcery zažívá houslistka Markéta Muzikářová. Její dcera Victorie podstoupila vážnou operaci. Markéta s manželem ji dlouho oddalovali, ale dcera přestávala slyšet a také artikulovat. Proto se rozhodli, že dcera operaci, která s sebou nesla rizika, podstoupí.

"Člověk si pořád říká, že vše zvládne, ale když to přijde, stejně není připraven. U Victorky jsem operaci pořád odkládala s tím, že se určitě sama uzdraví. Když se budu modlit. Bohužel se jí slyšení pořád zhoršovalo. Už ani pořádně nevyslovovala, takže jsem nakonec povolila a na operaci jsme s manželem kývli," řekla Super.cz Markéta.

"Victorka absolvovala vyčištění zvukovodů, provzdušňovací kroužky do ušních bubínků, a ještě navíc se musela uříznout nosní mandle," vysvětlila zákrok v nemocnici houslistka z tria Inflagranti.

I když je dcera po operaci, má strach. "Teď se kompletně pozvracela, vše s krví, a já u toho skoro omdlela. Nemohu přestat myslet na chlapečka, který po stejné operaci v nemocnici v Pardubicích začal silně krvácet a skončil ve vigilním kómatu. Úplně se bojím jít s Vici domů, co kdyby se toto stalo nám?!" bojí se houslistka, která je nyní v 8. měsíci těhotenství, a tak není divu, že je ještě citlivější než kdykoli předtím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám