Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel filmového Harryho Pottera Daniel Radcliffe (22) v sobě skrývá dosud nepoznané talenty. Kromě toho hereckého umí ještě například neuvěřitelné kousky se svým jazykem, což dokázal ve španělském televizním pořadu El Hormiguero. Radcliffe se s moderátorem pustil do poněkud bizarního rozhovoru, který završil předvedením tří různých variací zkroucení svého jazyku, přičemž rozhodně nejpozoruhodnější byl ten třetí, kdy svůj jazyk vytvaroval do „vlnek“.

Herec přijel do Španělska, aby mohl v Madridu propagovat svůj nový film s názvem Žena v černém. Před publikem pak zvedl pravou ruku a na prstech odpočítával své tři originální cviky s jazykem. Lidé v hledišti jej pak odměnili bouřlivým smíchem a ovacemi.

V Ženě v černém hraje Radcliffe mladého advokáta, kterého pronásleduje mstivý duch a ve Velké Británii se snímek rázem stal hitem, když během víkendu vydělal v přepočtu 94,5 miliónu korun. Režisér filmu James Watkins pro BBC uvedl, jak byl nadšen, že britský duchařský příběh natočený s britským obsazením a producenty tak dobře přijalo britské publikum.

Reklama

Další články

Načítám