Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdami letošního udílení filmových a televizních cen MTV se staly jednoznačně Jennifer Lopez (54) a Chrishell Stause (40), které si odnesly nejen ceny, ale shodou okolností měly také jedny z největších výstřihů ze všech přítomných dam. Zároveň patřily mezi ty, které svými outfity bodovaly na celé čáře.

Zatímco JLo si odnesla nejvyšší ocenění Generation Award, což ji dojalo k slzám, Chrishell jako hvězda seriálů Tak jde čas, All My Children, a především pak pořadu Makléři z Hollywoodu obdržela cenu pro nejlepší hvězdu reality show.

O další zajímavou podívanou, co se výstřihů týče, se postaraly ještě osobnosti především z oblasti televizní zábavy a reality pořadů jako Kim Lee, Teresa Giudice, Vanessa Villela či zpěvačka Olivia Rodrigo.

Za poněkud odvážné dámy, které možná mohly zvážit jiný slavnostní model, lze pak považovat například extrémně štíhlou Bethenny Frankel (51), jež dorazila v červených minišatech s dcerou Bryn Hoppy, nebo modelku a herečku Chasity Saunders, které především vrchní díl tyrkysového kompletu kvůli třásním do obloučku úplně nelichotil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám