Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od minulého týdne směřují k Buckinghamskému paláci blahopřání z celého světa. Jejich adresátkou je královna Alžběta II., která slaví úctyhodných 70 let na trůnu. Několikadenních oslav se zúčastnilo také mnoho celebrit včetně Joan Collins nebo Kate Moss a ty, které nebyly pozvané nebo dorazit nemohly, poslaly gratulaci na dálku.

Na výročí panovnice nezapomněla herečka Elizabeth Hurley (58), která přála fotkami pořízenými v minulosti v Karibiku. A hodně rozverně: z pláže, kde dováděla s nafukovacím diskem v barvách britské vlajky a v bílých bikinách. „V tomto historickém jubileu jsem přivezla do Karibiku kus své rodné hroudy. Na Její Veličenstvo královnu!“ komentovala hravé snímky.

Její fanoušci se následně buď přidávali ke gratulaci královně, anebo komentovali „královnu Liz“ a její „úžasný přirozený vzhled“.

Kromě herectví a navrhování a propagace plavek je Hurley velmi činná v charitativní oblasti. Je letitou patronkou prevence rakoviny prsu a nově také ambasadorkou organizace Smile Train, která pomáhá dětem s rozštěpem rtů a patra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám