Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Iva Pazderková (44) mění image. Ze zrzky je po letech zase blondýnkou. Pazderková se jako stand-up komička "Blbá blondýna" proslavila. A nyní je její blond dlouhá kštice zpět.

"Často měním třeba barvy vlasů, permanentně procházím nějakou změnou. Ale to se dá v divadle vyřešit parukami," řekla Super.cz Pazderková.

"Na survajvřím ostrově mi barvilo vlasy moře a slunce a upravoval vítr, byla jsem zvědavá, co mě popadne za barvu, až se vrátím. A rozhodla jsem se jít zpátky k blond," prozradila Pazderková. V tuto chvíli je to jediná změna, kterou herečka plánuje.

Přestože zkouší muzikál Slunce, seno, jahody, kde bude hrát legendární Škopkovou, kterou ve filmu ztvárnila Helena Růžičková, změnu váhy neplánuje. "Kdybych nevěřila svému řemeslu a myslela si, že záleží pouze na fyzických kvalitách, tak mám stejně pocit, že bych nedostala tolik jako Renée Zellweger za Bridget Jones," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám