Hlavní obsah
Článek

Protagonisté muzikálu Bídníci se bojí o kolegu. Představitel stěžejní role studenta Mária, zpěvák Pavel Vítek, se belhá, jako by měl hrát Geofreye de Peyraca. A už zbývají jen dva týdny do premiéry, na kterou se s Pavlem, který hrál Mária už dvakrát, počítalo.

"Proboha Pavle, co se ti stalo?," děsili se kolegové na zkoušce kostýmů, kam Vítek dorazil ve zbídačeném stavu s obvázaným kotníkem a o berlích. "Byl jsem s našimi dvěma bullmastify na vycházce v lese a sklouzl jsem v prudkém svahu, doslova jsem letěl a uslyšel křupnutí. V tu chvíli mi bylo jasné, že to bude kotník. Pustil jsem psy, sundal ponožku a botu a asi dvacet minut si ledoval nohu ve sněhu," vyprávěl Super.cz Vítek.

"Pak jsem se zase obul, odbelhal půl hodiny cesty domů a vyrazil na pohotovost do motolské nemocnice. Doktor mne za ledování pochválil, ale stejně mám výron. A ještě musím jít na magnetickou rezonanci, protože má podezření, že mi mohl prasknout i meniskus," svěřil.

"Přišlo to v tu nejhorší dobu. Kromě generálek Bídníků mám ještě dvě představení Světáků, kdy za mne nemůže nastoupit alternace," upřesnil. Pokud jde o premiéru Bídníků, věří, že ji odehraje. "V nejhorším případě budu muset mít hůlku," dodal.

V nejlepším zdravotím stavu není ani představitel Javerta Daniel Hůlka. "Mám čtyřicítky, ale zkouším. Do premiéry budu v pořádku," ujistil Super.cz Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám