Hlavní obsah
Článek

Ve věku 62 let zemřel americký herec a někdejší „Marlboro Man“ Brad Johnson. Zprávu o jeho skonu potvrdila nyní Hollywood Reporteru jeho mluvčí Linda McAlister.

Ta informovala, že herec skonal už 18. února, podlehl komplikacím spojeným s covidem-19. K viru se podle reportéra z Running Wild Films, který herce kontaktoval v lednu, přidal zápal plic.

„Odešel sice brzy, ale žil svůj život naplno. Byl víc než život. Byl tolik milovaný a vždycky vás podržel. Opravdový přítel, kolega, na kterého byl spoleh, a oddaný manžel a otec. Nikdy nebude zapomenut a jeho odkaz bude žít navždy,“ stojí v prohlášení rodiny.

Bývalý rodeo cowboy se proslavil díky reklamě na Marlboro v 80. letech. Tehdy upoutal pozornost Stevena Spielberga, který ho obsadil do romantického snímku Navždy. Jde o jeho pravděpodobně největší roli.

Na kontě má ovšem mnoho filmů, za všechny lze jmenovat například Ponecháni napospas, Podtrh, Slepá vášeň a další. Proslul také jako doktor Dominick O'Malley v seriálu Melrose Place. Jeho posledním filmovým počinem byl snímek Nail 32 z roku 2015.

Minulý rok měl točit western Treasure Valley, scenárista filmu ovšem náhle zemřel, a tak se produkce ani nerozjela.

Brad po sobě zanechal manželku Laurie, s níž byl ženatý 35 let, a děti Shana, Bellamyho, Rachel, Elianu, Edena, Rebeku, Annabeth and Williama.

Reklama

Další články

Načítám