Hlavní obsah
Článek

Pouhý den po jeho vyhraném soudu nad exmanželkou Amber Heard (37) se fanoušci Johnnyho Deppa (60) opět dojali. Herec totiž navštívil organizaci na záchranu divoké zvěře Folly Wildlife Rescue v Kentu a nechal se vyfotit s jezevcem na hrudi.

O fotku se pyšně podělila sama záchranná stanice na svých sociálních sítích. „Hádejte, kdo se na nás přišel podívat? Ne, nemáte halucinace, je to opravdu Johnny Depp!“ popsali snímek, který fanoušci okamžitě zaplavili rozněžněnými komentáři.

Na návštěvu Deppa vzala Sandra Cash, manželka hudebníka Jeffa Becka, s nímž Depp aktuálně jede turné po Británii. Sandra s Jeffem jsou patrony organizace.

Johnny strávil odpoledne s místními dobrovolníky, navštívil veterinární stanici a směl si pochovat Freddieho, osiřelé mládě jezevce, na které se podívejte v galerii. Dle slov pracovníků byl herec z celého zážitku nadšený.

Po šestitýdenním soudním pekle se Depp rozptýlil koncertováním. Od neděle hraje, a tak si ani na vlastní uši nevyslechl verdikt poroty u virginského soudu. Z výsledku je nicméně nesmírně nadšený.

„Před šesti lety se můj život a životy mých dětí, blízkých a všech, kdo mě celé roky podporovali a věřili ve mě, změnil. O šest let později mi porota vrátila můj život zpět. Cítím velkou pokoru,“ uvedl mimo jiné v děkovném prohlášení.

Johnny žaloval svou ex za pomluvu a porota mu po vyčerpávajícím procesu dala za pravdu. Heard mu musí zaplatit odškodné, které z původních 15 milionů dolarů soud zredukoval na 10,4. Plánuje se nicméně odvolat, pokud se jí to podaří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám