Hlavní obsah
Článek

Nedávno jste měli možnost spatřit překrásnou Ivanku Trump (40) ve své zcela přirozené podobě během venčení pejska. Na trojnásobnou maminku, která už má navíc čtyřicítku za sebou, vypadala neuvěřitelně mladistvě. Není potom divu, že když ještě nahodí fazonu, je to vážně prvotřídní kočka!

Její manžel Jared Kushner si může opravdu gratulovat. Jak je vidět podle jeho výrazu, skutečně byl pyšný jako páv, když si manželku vedl. Hrdě se usmíval na fotografy a přidržoval ji okolo pasu na důkaz, že patří pouze jemu. Dvojice společně vyrazila v poslední květnové pondělí na Memorial Day (Den obětí války) na večeři do jedné z restaurací v Miami na Floridě.

Dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa a podnikatelky českého původu Ivany Trump zářila doslova jako sluníčko ve žlutých šatech, jejichž střih ještě podtrhl její dlouhé štíhlé nohy. V ruce pak třímala luxusní psaníčko připomínající knihu značky Olympia Le-Tan, jejichž kabelky se pochybují mezi 30 - 50 tisíci korunami. S ohledem na místo setkání stylově vybrala variantu s nápisem Miami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám