Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno zesnulý zpěvák Tom Parker (†33) po sobě zanechal krásnou manželku Kelsey a dvě děti. Aurelii, která tento měsíc oslaví třetí narozeniny, a dvacetiměsíčního Bodhiho.

Kelsey se nyní podělila o dojemné video, na němž je vidět její děti při návštěvě knihkupectví. V ruce mají Tomův memoár, který mu posmrtně vyšel.

Aurelia s úsměvem ukáže na polici s knihami, kde poznala tatínka, pak je dívenku vidět, jak se s knihou mazlí a vtiskne fotce zesnulého Parkera polibek. Sladký okamžik vás vezme za srdce.

„Výjimečný moment... Jsem pyšná, že jsem mohla vzít naše děti do knihkupectví, aby viděly Tomovu knihu. Tom si velmi přál, aby z ní byl bestseller, a já pevně doufám, že se to tento víkend podaří,“ popsala video Kelsey a přidala poděkování fanouškům za podporu a nákup knihy.

Kniha Hope mapuje Parkerův život od dob, kdy se začal věnovat zpěvu, až do posledních měsíců jeho života.

Člen skupiny Wanted zemřel 30. března. Prohrál boj s tumorem na mozku ve čtvrtém stadiu, který mu diagnostikovali v říjnu 2020. S nemocí se pral nesmírně statečně a do posledního dechu.

Reklama

Další články

Načítám