Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmilenci Ewa Farna (30) s Tomášem Klusem (37) po loňském úspěchu letos nebudou moderovat výroční ceny Anděl. Dvojici nahradí zpěvačka Marta Jandová (50). "Chci to dělat trošku jinak," řekla Jandová, kterou nadchlo, že se celý galavečer ponese v rockovém duchu.

Farna s Klusem ale nemusí zoufat. Právě Klus získal na cenách Akademie populární hudby letos nejvíce nominací. A to hned čtyři. Je nominován v kategorii Zpěvák roku, Album roku, Skladba roku a Videoklip roku. O zpěváka bude bojovat ještě s Danem Bártou a Davidem Deylem.

To Ewa Farna má překvapivě letos smůlu. Nevyšlo jí nic. Zpěvačkou roku se stane buď Tonya Graves, Lenka Dusilová nebo Anna K (59). Nádherná Gábina Gunčíková (30) bude bojovat o titul Objev roku s Tonyou Graves a Goodfellas.

V kategorii Skupina roku získaly nominace J.A.R, Mandrage a Tata Bojs. Kdo se stane vítězem jednotlivých kategorií, se dozvíte již 8. března.

Reklama

Další články

Načítám