Hlavní obsah
Článek

Jaromír Jágr (52) myslí na zadní vrátka. Hokejovou kariéru sice ani po padesátce nepověsil na hřebík, nedávno ale představil svůj nový podnikatelský záměr spojený s jeho značkou JJ68.

Jágr se ve společnosti objevil jen krátce po autonehodě, při které se jeho vůz střetl s tramvají a hokejista měl obrovské štěstí, že se mu nic nestalo. Na představení své značky si pozval i půvabnou přítelkyni Dominiku Branišovou (29).

Na akci nechyběly ale ani další krásky, které budily pozornost svými dekolty. Finalistka poslední SuperStar Elizabeth Kopecká (29), jež Jágra považuje za svého blízkého přítele, a vnadná manželka bývalé hokejové hvězdy Jiřího Šlégra Lucie (42). Pánové tak rázem nevěděli, kam dříve s očima.

Kopecká skončila v poslední SuperStar stříbrná a na Jágra nedá dopustit. „Můj vzor, ikona, nekončící inspirace a kamarád. Jeden z nejlepších lidí, co znám,“ chválila nedávno Jágra Kopecká, jež pracovala v marketingu hokejového Kladna, a tak má k hokejové legendě hodně blízko. Jarda měl ale samozřejmě oči jen pro svou půvabnou Dominiku, která se k němu tulila jako zamilovaná holubička.

Reklama

Další články

Načítám