Hlavní obsah
Článek

Spousta lidí hubne, ale málo kdo zhubne. Je mnoho diet a cviků ale ne všechny účinkují a ne každý má vůli vytrvat. A nechat se trápit týmem chirurgů je v mnoha případech opravdu zbytečné. Naštěstí jsou dnes již účinné triky, jak přírodu ošálit.

Tip celebrit jak zaručeně ubrat centimetry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezbolestně, bez námahy, bez skalpelu a doby nutné na zotavenou. Už žádné tajemství jen pro známé tváře! Prozradíme tajemství dostupné již všem: dvě nejpopulárnější a nejúčinnější neinvazivní liposukce.

Radikální destrukce tuků!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novinkou na trhu neinvazivního hubnutí je takzvaná neinvazivní lipodestrukce. Jedná se o průlomové ošetření k redukci tukových polštářků a redukci celulitidy. Dochází při ní k trvalé destrukci tukových buněk. Proces je založen na neinvazivním zavádění aktivních látek do podkoží. Přesně definované složení účinné složky aktivuje lipolytické procesy v podkožních tukových buňkách a výrazně ji narušují a remodelují. Za pomocí přesně cíleného modelačního ultrazvuku rozeznávajícího odlišnosti tukové tkáně pak dochází k snadné destrukci narušených tukových buněk. Vhodné pro všechny problematické partie. Samotný proces lipodestrukce je 5 účinnější než doposud běžné užívaná kavitce. Samotný proces lipodestrukce je 5 účinnější než doposud běžné užívaná kavitce.

Dejte tuky k ledu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním celosvětovým hitem mezi neinvazivními liposukcemi je lidově řečeno "liposukce zmražením" Zeltiq Coolsculpting, nebo chcete-li odborně Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. Během jedné procedury dochází k úbytku minimálně 25% tukových buněk v ošetřované partii. A co navíc? Trvale! „Kryolipolýza přístrojem Zeltiq Coolsculpting v YES VISAGE je převratná, maximálně bezpečná a doposud nejúčinnější bezbolestná "liposukce" vůbec s prokazatelnými výsledky,“ potvrzuje MUDr. Pavel Boček, jenž je uznávaným specialistou v pražské Fakultní nemocnici v Motole a vedoucí lékař klinik YES VISAGE. Tato procedura je nejvhodnější pro problematické oblasti bříška a boků.

Ladné křivky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni nyní obdivují křivky Alice Bendové po kryolipolýze přístrojem Zeltiq Coolsculpting a zpět ve formě je také i díky stejné kryolipolýze Simona Krainová.

Jasná volba všech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neinvazivní klinika YES VISAGE jako jediná disponuje patentovaným přístrojem Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting v těchto 4 městech: v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě a přichází na těchto svých pobočkách také s novinkou Neinvazivní lipodestrukce. Nejen běžní lidé, ale i ti které známe z televize a obálek časopisů někdy potřebují dopomoci přírodě a proto mezi mnohými zákaznicemi značky YES jsou i známé osobnosti jako Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Eva Decastelo, Kateřina Brožová, Marta Jandová, Eliška Bučková, Ewa Farna, Bára Niničová a mnoho dalších….

TIP: Soutěžte o skutečnou liposukci zmražením, neboli kryolipolýzu Zeltiq Coolsculpting.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeltiq Coolsculpting je jedinou patentovanou a nejúčinnější kryolipolýzou.

Další články

Načítám