Hlavní obsah
Článek

Rodina, přátelé a veřejnost se s hercem Josefem Abrhámem (†82) naposledy rozloučí v pondělí 6. června. Pieta se uskuteční na stejném místě jako rozloučení a Abrhámovou manželkou Libuškou Šafránkovou (†68), v kostele sv. Anežky České na Spořilově.

Jaký je přesný plán rozloučení? Veřejnost bude moct uctít Abrhámovu památku od 12 hodin, kdy se otevřou dveře kostela. Smuteční mše začne od 13 hodin. Podle CNN Prima News bude přístupná i veřejnosti.

„Upozorňujeme, že místa k sezení budou rezervovaná pro pozvané hosty. Když se bude někdo z veřejnosti chtít zdržet na mši svatou, musí počítat s tím, že si pravděpodobně nebude moct sednout,“ informovala farnost. Josef Abrhám zemřel 16. května necelý rok po úmrtí své manželky Libušky Šafránkové, s níž tvořil více než 40 let harmonický pár.

Z Abrhámových rolí připomeňme například stěhujícího se Knotka z Kulového blesku (1978), fantoma Restaurací a jídelen Dalibora Vránu z Vrchní, prchni! (1980) nebo záletného doktora Arnošta Blažeje z televizního seriálu Nemocnice na kraji města (1977).

Reklama

Další články

Načítám