Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že i na Paris Hilton (43) se po nespočtu nezdařených vztahů nakonec usmálo štěstí a ona je až po uši zamilovaná do Cartera Reuma (41), kterého loni pojala za manžela. Paris se tak konečně usadila, a s mužem svých snů dokonce vstoupila do manželství. Pro oba čtyřicátníky to byla přitom první svatba. To její sestra Nicky (38) vede o poznání spořádanější život a se svým manželem Jamesem Rothschildem se brzy rozrostou už o třetího potomka.

Paris s Carterem odjeli na pár dní na Havaj, kde si na ostrově Maui užívají surfování a romantiku na pláži. Dvojice září štěstím, a tak se třeba i Paris rozhodne nebýt jen tetičkou a pořídit si s pohledným americkým spisovatelem a investorem vlastní rodinu.

To Nicky má určitě diametrálně odlišný program. Zanedlouho se s finančníkem z vlivného amerického rodu mohou těšit na třetí dítě. Brzy šestiletá Lily Grace a čtyřletá Theodora zvaná Teddy se už jistě nemohou dočkat sourozence. Před pár dny ovšem stihla ještě pořídit pár krásných těhotenských snímků během focení v New Yorku. V něžných růžových šatech vypadala jako princezna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám