Hlavní obsah
Článek

Přestože je anglická popová diva Dua Lipa (28) oficiálně single, byl po jejím boku před pár dny spatřen neznámý mladý muž. A soudě podle záběrů fotografa to vypadalo, že by Lipa hodně ráda zaujala jeho pozornost.

Zpěvačka aktuálně brázdí Evropu se svojí koncertní šňůrou Nostalgia Tour, a když jí to čas jen trochu dovolí, mezi jednotlivými vystoupeními si dopřává buď kulturní vložku v podobě návštěvy uměleckých výstav, nebo relaxační opalovačku.

Druhou variantu zvolila i minulý týden, kdy se u bazénu v Portofinu nakrucovala během volného dne mezi koncertem v Miláně a Boloni před tmavovlasým mužem se slunečními brýlemi. Na to, že se před ním předváděla jedna z nejvíc sexy zpěvaček současnosti, se mladík zdál být až podezřele nad věcí.

Od loňského rozchodu s Anwarem Hadidem, jenž je bratrem slavných modelek Belly a Gigi Hadid, Dua světu žádného partnera nepředstavila. Dvojice spolu strávila více než dva roky. V minulosti randila s šéfkuchařem Isaacem Carewem a spekulovalo se o románcích se zpěvákem Chrisem Martinem a komikem Jackem Whitehallem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám