Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Halina Pawlowská (68) křitila svoji další knihu, tentokrát povídkový soubor s názvem Zájezd snů. Sezvala spoustu přátel, někteří se vyšňořili, jiní naopak v kavárně Platýz, kterou vede Zuzana Donutilová, manželka Miroslava Donutila (73), který šel knize za kmotra, vypadali, jako by se chystali spíš na výlet vlakem.

"Myslím, že počtem kmotrů jsem se dostala do Guinnessovy knihy rekordů při online křtu knížky Zážitky z karantény. Teď byl kmotr jen jeden, ale pozvala jsem spoustu přátel, abychom se konečně viděli a dali si skleničku, když nám teď ten covid zmizel," řekla Super.cz Halina. Té to slušelo v červených šatech, kterými nahradila černé modely, v nichž chodívala předchozí roky.

Chybu v dress codu neudělaly ani dámy jako Ivana Chýlková (60), Jitka Asterová (64), Markéta Hrubešová (52) nebo Tatiana Kovaříková, které také zvolily šaty, anebo pánové, kteří oblékli aspoň separátní sako k džínům jako sám kmotr Donutil nebo herec Vladimír Kratina. Zato režisér Václav Marhoul jako by mířil někam k táboráku a Jakub Kohák (49) si ve společnosti ani nesundal kšiltovku. Všechny outfity, v nichž známé tváře vyrazily, můžete vidět v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám