Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2019 zvítězila v soutěži The Voice Česko Slovensko. Annamária d'Almeida měla tu smůlu, že tomto úžasném kariérním startu přišla pandemie koronaviru. Zpěvačce se ale období těžké pro umělce dařilo přečkat.

„S kapelou jsme často zpívali na soukromých akcích. Lidé se berou, mají narozeniny, slaví a pořád to funguje. Kultura se rozbíhá pomaleji. I tak se plánují nějaké koncerty,“ svěřila se nám na charitativní akci Helping Dolls zpěvačka.

Během nedobrovolných uměleckých prázdnin měla Annamária čas na přípravu vlastního repertoáru. Podařilo se jí dokonce navázat spolupráci s významným českým hudebníkem, který boduje za velkou louží. „Těším se na spolupráci s Ondřejem Pivcem. Dali jsme se dohromady na turné Vojty Dyka, kde jsem zpívala a on hrál,“ popisuje spolupráci s umělcem, který spolupracuje se světovými hvězdami soul-jazzové komunity a pyšní se kooperací například s Gregorym Porterem. „Jsem spoluprací poctěna,“ říká zpěvačka.

A jak probíhá spolupráce s umělcem, který působí za oceánem? „Naštěstí existují různé aplikace, tak není problém pracovat na dálku. Jsem v projektu s Vojtou, takže se vídáme často,“ Annamária d'Almeida.

Reklama

Další články

Načítám