Hlavní obsah
Článek

Ještě než se britský princ Harry (39) usadil vedle americké herečky Meghan Marke (42) a společně se usídlili v Kalifornii, prožil si dva vážné vztahy. První láskou během jeho dospívání byla Chelsy Davy (36), s níž tvořil pár v letech 2004 až 2010. Jejich vztah byl ovšem poměrně bouřlivý a dvojice se několikrát rozešla a opět dala dohromady. O poznání méně divoký, alespoň co se mediálních pikantností týče, byla jeho další známost Cressida Bonas (33).

Blondýnka Chelsy, jež je dcerou jihoafrického podnikatele Charlese Davyho a bývalé modelky Beverley Donald Davy, okouzlila Harryho zcela odlišným životním stylem, jelikož vyrůstala na rozlehlé safari farmě v Zimbabwe. Poznali se během jejích studií na Stowe School v Buckinghamshire a Harry se netajil, jak moc úžasná pro něj je.

Přestože jejich rozchod v roce 2010 byl tím definitivním, což Davy oznámila na Facebooku, účastnila se Chelsy nejen svatby prince Williama a Kate v roce 2011, ale rovněž nechyběla ani na svatbě Harryho s Meghan o sedm let později. Sama se později provdala za hoteliéra Sama Cutmore-Scotta a začátkem letošního roku se jim narodil syn Leo.

Romance s Cressidou Bonas začala v roce 2012, kdy ji princi představila jeho sestřenice princezna Eugenie. Křehká anglická modelka a herečka očividně těžce nesla zájem médií o její osobnost a pár se nakonec o dva roky později v přátelském duchu rozešel. Rovněž i ona byla mezi hosty svatby s Meghan.

Před dvěma lety se Bonas povdala na investora v oblasti nemovitostí Harryho Wentwortha-Stanleyho při komorním ceremoniálu v Západním Sussexu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám