Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Současná přítelkyně Leoše Mareše (47), modelka Michaela Kociánová (23), nedávno dosáhla něčeho, o čem většina ostatních krásek z branže pouze sní. Tahle vydařená kočka totiž nafotila pictorial pro italskou verzi nejslavnějšího módního magazínu světa Vogue. A to je něco jako modelingový Oscar.

Fotit pro italský Vogue je totiž po tom francouzském jakýmsi vrcholem, na nějž se snaží modelky dosáhnout a žádné ze současných českých krásek se to zatím nepovedlo. Kociánová je ale oproti  většině našich modelek asi trochu někde jinde. A to nejen, co se prestižních zakázek týče, ale také co se týče finančního ohodnocení. Podle agentury Elite model, která ji zastupuje, totiž Michaela bere asi 5-10 tisíc dolarů za den, často ale prý i dvojnásobek.

Při počtu zakázek, kterých má tahle nádherná kočka opravdu dost (jen za posledních 14 dnů fotila například v Paříži, Madridu, Barceloně, Miami nebo Karibiku) je snadné si spočítat, že je pořádně v balíku. Milionář Mareš se tak nemusí bát, že by s ním byla pro peníze. Na svém kontě má totiž dost možná víc než on.

Reklama

Další články

Načítám