Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zesnulá Whitney Houston (†48) byla utajená lesbička a proto tíhla k drogám a alkoholu, proslýchá se v posledních dnech. Dohady o sexuální orientaci Whitney však prý kolovaly třicet let. Tajný vztah měla mít například se svou bývalou asistentkou Robyn Crawford, o čemž věděli její přátelé, ale před její smrtí o ničem nemluvili, píše britský server Daily Mail. Gay aktivista Peter Tatchell i další její přátelé jsou dokonce přesvědčeni, že její sňatek s Bobby Brownem byl jen „na oko“.

„Je nutné říci pravdu o této záležitosti v jejím životě. Whitney byla nejšťastnější na vrcholu své kariéry v osmdesátých letech, když byla se svou partnerkou. Tolik se milovaly a užívaly si společné chvíle. Pravděpodobně její neschopnost přiznat si skutečnou sexuální orientaci ji přiměla k užívání návykových látek a dovedla k následnému úpadku,“ řekl Tatchell pro Daily Star.

„Byla pod tlakem, aby vstoupila do manželství s Bobby Brownem. Byla to katastrofa. Její život začal jít brzy poté z kopce,“ dodal.

Bývalá asistentka Houston Robyn Crawford, jež jí měla být v minulosti tak blízká, napsala jen několik hodin po smrti zpěvačky vzkaz, který byl publikován v magazínu U.S.: „Poprvé jsem se s Whitney setkala v mých 16 letech a hned jsem věděla, že je výjimečná. Věnovala se modelingu a měla broskvově zabarvenou pleť a nevypadala jako někdo, koho jsem potkávala v New Jersey. Nemohu uvěřit, že už ji nikdy neobejmu a neuslyším znovu její smích,“ stálo ve vzpomínkovém vzkazu.

Spekulace nevyvrátil ani zpěvaččin bývalý bodyguard Kevin Ammons nebo její švagrová. Dokonce i bývalý manžel Whitney Bobby Brown napsal ve své biografii, že jejich manželství sloužilo k ukončení spekulací a zakrytí zpěvaččiných skutečných tužeb. Jejich manželství prý bylo odsouzeno k zániku od samotného začátku.

Reklama

Další články

Načítám