Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ostře sledovaný soudní spor mezi bývalými hereckými manželi Amber Heard (38) a Johnnym Deppem (60) je u konce. Verdikt znějící ve prospěch Deppa, kdy mu Heard musí vyplatit 15 miliónů dolarů za pomluvu, znamená pro herečku absolutní prohru a podle zahraničních médií dost možná i existenční potíže. Počítat navíc nemůže ani se svým pokračováním v trháku Aquaman, jelikož o roli královny Mery již v průběhu přelíčení přišla.

Zatímco hvězda Pirátů z Karibiku byla v době vynesení rozsudku v Anglii, Heard si jej k soudu ve Virginii přišla vyslechnout osobně. Její zdrcený výraz vydá za tisíc slov, přesto zvládla udržet emoce na uzdě a přijala i objetí od týmu lidí, kteří v případu stáli na její straně. V prvé řadě šlo o její právničku Elaine Bredehoft.

Oproti tomu na straně Deppa se slavilo bez hlavního aktéra, jeho obhájkyně Camilla Vasquez, o jejichž vzájemné náklonnosti se spekulovalo během procesu, při vítězném objímání s kolegou Benjaminem Chewem neskrývala dojetí. V euforii byl i zástup hercových fanoušků, který čekal před budovou soudu.

Johnny tak nakonec oslavil svůj úspěch za oceánem ve Velké Británii, kde s Jeffem Beckem vystupuje v rámci jejich společného turné. Poseděl s několika přáteli včetně Becka nebo zpěváka Sama Fendera na zahrádce jedné z hospůdek v Newcastlu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám