Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cestování je součást jejího životního stylu. Od doby, co Dara Rolins (51) začala chodit s fotbalovou legendou Pavlem Nedvědem, (51) zřejmě kufry ale ani nevybaluje.

„Tím, že mám přítele, který žije v Itálii, tak musíme být stále připraveni na momentální přesuny,“ svěřila se nám Dara Rolins na otevření nově zrekonstruovaného terapeutického hřiště pro dětské pacienty v nemocnici v Motole. „Zrovna dneska přijel Pavel za námi. My máme v plánu se za pár dní přesunout za ním.“

Rolins a Nedvěd už mají za sebou zimní dovolenou v italských Alpách, v exotice na Maledivách a v létě plánují rovněž nějaký zajímavý pobyt. „Určitě vyrazíme na neutrální půdu. Tím, že má Laura letní prázdniny a škola zavelí, že je volno, tak toho musíme využít," uvedla k plánům.

"Krom toho, že zpívám a pořád mě to baví, tak jsem předevčírem odevzdala svůj sedmý diář. Je opět plný mých myšlenek, motivačních textů, fotek a návodů, jak žít šťastný život. K tomu bude souznit svíčka. V rámci mé módní značky Vermi chystáme menší letní džínovou světlou kolekci. Mám v plánu natočit cédéčko. Dávám dohromady materiál, lidi, nápady. Pořád je čím se bavit,“ uvedla s úsměvem Dara pro změnu k plánům pracovním.

„Žena by měla být nonstop v pohybu. Neustále něco dělat pro sebe a své blízké. Když je člověk šťastný uvnitř, tak dělá šťastné lidi kolem," dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám