Hlavní obsah
Článek

Italský tenorista Andrea Bocelli a jeho půvabná žena Veronica Berti byli minulý týden spatřeni při romantické procházce po Benátkách. Zatímco třiašedesátiletý pěvec si pyšně vedl svou lásku po promenádě oděný do elegantního obleku, jeho o pětadvacet let mladší manželka v sychravějším počasí odhalila své krásné nožky, když si vítr pohrál s jejími černými šaty. Pár dokonce ochotně zapózoval fotografům.

Nevidomý operní zpěvák, jehož pro svět objevil Luciano Pavarotti, vystoupil minulou neděli na svatbě Kourtney Kardashian a Travise Barkera v italském Portofinu.

Půvabná Veronica Berti je jeho druhou ženou. První manželství s Enricou Cenzatti skončilo po dvaceti letech v roce 2002, ale vzešli z něj dva synové Amos a Matteo, přičemž oba se vydali v otcových šlépějích.

V roce 2002 také poznal tehdy osmnáctiletou Veronicu, která je mu zároveň i manažerkou. V březnu 2012 se jim narodila dcera Virginia, o dva roky později se vzali. Dvojice žije v italské přímořské oblasti Forte dei Marmi, ale druhý domov mají i na Miami Beach, kde Bocelli v roce 2013 pořídil nemovitost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám