Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Photoshop bývá kritizován, protože zkresluje realitu, ale obvykle má za úkol fotografovaný objekt vylepšit a ne naopak. Ovšem na snímcích internetového obchodu Simply Be nejspíš grafik pracoval po hodně bujaré noci. Jak jinak si totiž vysvětlit, že si nevšiml paskvilu, který se mu povedl udělat z ruky pohledné tmavovlasé modelky. Ta si oděná do volných šatů cihlové barvy držela levou ruku v bok a měla najednou šest prstů. Ty byly navíc podivně úzké a s malými výčnělky vedle sebe. Grafik amatér tak z modelky udělal malého mutanta.

Na zfušovanou práci upozornil web Photoshop Disasters, který na podobné nepovedené kousky upozorňuje. Zmutovanou brunetkou se pobavili i redaktoři mnoha zahraničních serverů, a tak se dosud neznámá modelka rázem stala velice populární, aniž by se o to jakkoli sama snažila.

Internetový obchod Simply Be bleskově zareagoval a fotografii uveřejnil znovu již ve správné podobě. Nový snímek přitom nese výstižný název „non_mutant“. Stanou se nyní cihlové šaty s širokými rukávy hitem celého obchodu? Tato malá grafikova nehoda totiž může být vnímána rovněž jako chytrý reklamní tah zadarmo. Šlo skutečně o neškodnou nepozornost nebo se jen média nechala nachytat?

Reklama

Další články

Načítám