Hlavní obsah
Článek

Je jasné, že Jennifer Lopez (54) ladit formu do svatebních šatů rozhodně nepotřebuje, když i v bikinách vypadá neskutečně. Nestárnoucí JLo v úterý sdílela na Instagramu ochutnávku z nejnovějšího focení, na níž sebevědomě pózuje před fotografem. Hudební i filmová ikona tak opět dokázala, že je Benu Affleckovi (51) co závidět.

Umělkyně, jež v červenci oslaví 53. narozeniny, na sobě měla jen černé minimalistické bikiny a kimono s potiskem motýlků a květin. Výsledný look doladila velkými slunečními brýlemi Versace a béžovými lodičkami na vysokých jehlách.

Ač se na sociálních sítích prezentuje většinou sama, od obnovení vztahu s Benem Affleckem jsou nerozlučná dvojka. Pár se dal téměř po dvaceti letech od zrušení prvních zásnub dohromady loni v dubnu a od té doby se nejen stihli znovu zasnoubit, ale dokonce se proslýchá, že i samotná svatba je na spadnutí.

Pro Bena se bude jednat o druhé manželství, s Jennifer Garner mu to vydrželo čtrnáct let a mají spolu tři děti. JLo se bude vdávat počtvrté, po pouhém roce se rozvedla se svým prvním mužem, kubánským číšníkem Ojanim Noou, s choreografem Crisem Juddem strávila jen o rok víc a ze třetího manželství se zpěvákem Marcem Anthonym vzešly její dvě děti – dvojčata Emme a Max.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám