Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vedle vdovy Hany se na zahájení výstavy komiksu Muriel a andělé zesnulého kreslíře Káji Saudka přišla podívat také fotografka Sára Saudková s manželem Samuelem. Káju poznala v době, kdy žila s jeho bratrem Janem Saudkem, otcem jejího nynějšího muže.

"Moje děti na jeho komiksech vyrůstaly, i když Káju buď nepamatují anebo jen velmi mlhavě. Jsou pyšní, že strýc Kája maloval sprosté obrázky. Sama jsem měla to štěstí, že jsem se s ním mohla potkávat. Ale nikdy mě nahou nekreslil, i když jednou byl u toho, když mě fotil Jan. Smál se a říkal, že mám srandovní zadek. To má pravdu," řekla Super.cz.

Sára se nahá zvěčňuje už jen vlastním fotoaparátem. Na to, že jí je pětapadesát a je matkou čtyř dětí, má postavu skvělou. "Ale jen když nemám po ruce nějaký použitelný model nebo na sobě něco testuju a zkušebně pózuji. Občas ty fotografie už nechám být a nefotím to s nikým jiným. Ale vyloženě po tom netoužím, protože jsem vlastně velice cudná," svěřila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám