Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) si ještě nestačila ani pořádně zvyknout na své zbrusu nové auto, a už na něm má škodu padesát tisíc korun. Na vině však není nehoda ani Agátina nešikovnost. O škodu se totiž „postarali“ snaživí žáci její matky Veroniky Žilkové (62).

„Jela jsem zrovna s mamkou na konkurz a u Staroměstské jsem píchla. Máma nedaleko odtud učí na konzervatoři, a tak poprosila kluky ze školy, aby nám pomohli. Kdybych ale věděla, jací jsou umělci antitalenti, v životě bych je k tomu nepustila,“ svěřila se Super.cz Agáta.

Parta mládenců sice přiznala, že rezervu nikdy neměnila, ale ani to jí nezabránilo v tom, aby se hbitě pustila do díla. „Kluci tam namontovali špatně šroubky. Přitom tam byl tak srozumitelný návod na obrázku, že by to pochopila i Mesarošová,“ vzdychla si Hanychová. V servisu následně museli vyměnit komplet celé kolo a modelce tak vznikla škoda padesát tisíc korun.

„Už nikdy si neřeknu o pomoc někomu, kdo si na opraváře jen hraje. Ale nezazlívám jim to. Mysleli to dobře. Dokonce se teď rozhodli, že mezi sebou uspořádají sbírku, aby mi škodu splatili,“ dodala závěrem již s úsměvem Agáta Hanychová.

Reklama

Další články

Načítám