Hlavní obsah
Článek

Víc už pro propagaci filmu Pánský klub, který právě přichází do kin, udělat nemohla. Kristýna Hrušínská, která v režii svého manžela Matěje Balcara ztvárňuje hlavní ženskou roli sexuální terapeutky, se svlékla pro pánský časopis.

"Vzniklo to jako fór, když si producenti dobírali Matěje, že by takhle mohli film propagovat a že by mě tam šoupli. Mně to hrozně zalichotilo. Být v Playboyi je super a kdy jindy než teď," svěřila Super.cz sedmatřicetiletá herečka.

Práce na filmu prý byla velmi rodinná. "Manžel je režisér a scenárista, hrají v tom táta, máma, můj syn Vojtík, Matějovi rodiče i prarodiče," vypočítala Kristýna. Kromě herců, kteří s ní hrají od roku 2019 představení v Divadle Na Jezerce, se ve snímku objevil jediný nováček, Jiří Mádl (37), s nímž má Kristýna zrovna nejintimnější scény.

"Postelovou scénu jsme natáčeli hned první den, takže jsme se okamžitě seznámili velice důkladně. Myslím, že nám to klape a Matěj to schvaloval, říkal, že je to výborný," chválil milostnou scénu i hereččin manžel a režisér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám